Speciale aflevering van de 'Aanpakkers' met Arjen Robben

16 november 2022

Een bijzondere gast in de nieuwste aflevering van de 'Aanpakkers'. FC Groningen participeert in het Meer en Beter Bewegen programma. Vanuit dit beweegprogramma wil de Trots van het Noorden samen met diverse andere topsportorganisaties en partners Noord-Nederland aanzetten om letterlijk in beweging te komen. De ‘Aanpakkers’ is één van de projecten waarbij de inspirerende waarde van topsport wordt ingezet richting een breed publiek. Dit keer is het woord aan Arjen Robben.

211116 - Screenshot Arjen 2

In de nieuwste special van De Aanpakkers duikt Arjen Robben in de kwaliteiten van een échte aanpakker. Met ruim 15 jaar ervaring weet de oud-profvoetballer precies hoe het is om het uiterste uit jezelf te halen en dromen na te jagen. Ook in zijn carrière ging dit niet zonder slag of stoot. 'Tegenslagen heb je juist nodig om mentaal sterker terug te komen', vertelt hij. Met een flinke dosis doorzettingsvermogen, wilskracht en zijn topsportmentaliteit heeft de FC-held uiteindelijk een succesvolle loopbaan weten te behalen. Daarmee wil hij iedereen een belangrijke boodschap meegeven: als je echt iets wilt, kun je een weg vinden om het te bereiken.

De deelnemende topsportorganisaties als FC Groningen, Donar, Lycurgus en Topsport Noord lanceerden in samenwerking met partners Gemeente en provincie Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool Groningen, Topsport Talentschool, Stichting Bea en Meer en Beter Bewegen halverwege januari het initiatief de ‘Aanpakkers’. Topsport inspireert en FC Groningen wil graag haar maatschappelijke rol pakken. Niet voor niets heeft de Trots van het Noorden de maatschappelijke ambitie uitgesproken om bewegingsarmoede in het verzorgingsgebied op te willen lossen. 
  
Hoofdrolspelers zijn voetballer Daniël van Kaam, roeister Louise Liemberg, basketballer Kjeld Zuidema, atlete Britt Weerman, volleyballer Markus Held en handbikester Melanie Helweg de hoofdrol in de documentairereeks. Per sporter worden zes minidocumentaires en veel andere content geproduceerd. De vorige afleveringen zijn hier terug te kijken.  

Volg de Aanpakkers via YouTube, Instagram en Facebook.  

Laatste nieuws