Bekijk de special 'Terugblik eerste seizoenshelft' op YouTube

30 december 2020

FC Groningen kan terugkijken op een zeer goede eerste seizoenshelft. De Trots van het Noorden verzamelde 26 punten uit de eerste 14 speelrondes en heeft zich daarmee genesteld in de subtop van de Eredivisie. De ploeg van trainer Danny Buijs staat op een zesde plaats op de ranglijst. In de FOX Sports Special ‘Terugblik eerste seizoenshelft’ kijken Buijs en aanvoerder Azor Matusiwa terug op een sportief geslaagd eerste deel van het seizoen 2020/2021. De special is vanaf nu te zien op het YouTube-kanaal van FC Groningen.

Het was een seizoenshelft waarin Arjen Robben zijn rentree maakte voor FC Groningen en daarmee zijn eerste minuten in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Een seizoenshelft waarin liefst drie spelers uit de Opleiding hun basisdebuut maakten en waarin de ploeg mooie resultaten werden neergezet. Alle belangrijke momenten komen nogmaals voorbij in de special ‘Terugblik eerste seizoenshelft.’
 
Topscorers van de ploeg zijn spits Jørgen Strand Larsen en middenvelder Ahmed El Messaoudi. Beiden waren ze goed voor vijf treffers. Strand Larsen gaf de meeste assists (4) gevolgd door Bart van Hintum. Verdediger Ko Itakura en keeper Sergio Padt misten nog geen minuut dit seizoen.

20201206AZGRONINGEN025

Laatste nieuws