Bekijk de special ‘terugblik eerste seizoenshelft’ op YouTube

2 januari 2022

FC Groningen ging eind van vorig kalenderjaar als twaalfde de winterstop in. De ploeg kende veel nieuwe gezichten aan het begin van het seizoen en jonge spelers kregen een kans in de eerste selectie. Met trainer Danny Buijs en aanvoerders Mo El Hankouri en Michael de Leeuw wordt teruggekeken op de eerste seizoenshelft. De special ‘Terugblik eerste seizoenshelft’ is vanaf nu terug te kijken op YouTube

20210821GRONINGENUTRECHT019

FC Groningen begon het seizoen met een overwinning op Cambuur. Spits Jørgen Strand Larsen schoot in blessuretijd met een prachtige omhaal de Trots van het Noorden naar drie punten. Daarna volgde een wedstrijd waar de club reikhalzend naar had uitgekeken.
 
Na maanden in een leeg stadion te moeten spelen, mocht FC Groningen tegen FC Utrecht tijdens de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen eindelijk weer supporters in Euroborg ontvangen. Samen vierden club en supporters de vijftigste verjaardag van FC Groningen. Sfeer op de tribunes, strijd op het veld, een echt avondje FC Groningen.
 
Vlak voor het sluiten van het transferwindow afgelopen zomer transfereerde de FC in de personen van Gabriel Gudmundsson en Azor Matusiwa twee sterkhouders naar een Europese topcompetitie, de Franse Ligue 1. Door het vertrek van Matusiwa werd Mo El Hankouri aangewezen als nieuwe aanvoerder. De middenvelder krijgt bij deze taak ondersteuning van Michael de Leeuw, Bart van Hintum en Tomas Suslov.
 
Met El Hankouri, De Leeuw en ook trainer Danny Buijs wordt in de special ‘Terugblik eerste seizoenshelft’ teruggekeken op een bewogen half jaar. De special was op nieuwjaarsdag te zien op ESPN en is nu terug te kijken op YouTube of via onderstaande videoplayer.  

Laatste nieuws