Special: ‘Het seizoen van FC Groningen’ te zien op YouTube

1 juni 2021

FC Groningen behaalde in een vreemd seizoen – waarin het haar supporters ongelooflijk heeft gemist in het stadion – de ambitieuze sportieve doestelling van 50 punten. Daarmee bereikte de ploeg van hoofdtrainer Danny Buijs de play-offs om Europees voetbal, waarin het in de halve finale nipt verloor van FC Utrecht. In de special: ‘Het seizoen van FC Groningen’ wordt teruggekeken met enkele hoofdrolspelers.

photo5976490015527646076

In het speciale seizoensoverzicht van de Trots van het Noorden worden alle hoogtepunten van het seizoen 2020/2021 nog een keer op een rij gezet. De terugkeer van Arjen Robben in het groen-witte shirt, de winst op Ajax, de uitzege bij AZ en veel mooie goals en andere spectaculaire momenten.
 
Hoofdtrainer Danny Buijs, aanvoerder Arjen Robben en vice-aanvoerder Azor Matusiwa kijken uitgebreid terug op een bijzonder en vreemd seizoen. Voorafgaand aan het voetbaljaar 2020/2021 werd gezamenlijk een sportieve doelstelling gesteld van 50 punten. FC Groningen behaalde deze ambitieuze doelstelling exact en eindigde na 34 competitieduels op een zevende plaats op de ranglijst. De hoogste eindklassering in de laatste vijf jaar.
 
De special: ‘Het seizoen van FC Groningen’ werd gisteren voor het eerst uitgezonden op ESPN en is vanaf vandaag, dinsdag 1 juni, ook terug te kijken op het YouTube-kanaal van FC Groningen. 

Laatste nieuws