Bekijk de Special ‘Samen naar de Grote Markt’ op YouTube

4 februari 2021

FC Groningen presenteerde haar beleidsplan 2020-2025: Samen naar de Grote Markt vanwege de geldende coronamaatregelen uiteindelijk ruim drie maanden later en op een andere wijze dan gepland. Op dinsdag 12 januari trad de Trots van het Noorden officieel naar buiten met de plannen, tijdens de online nieuwjaarsreceptie van de club. FC Groningen TV maakte een special rondom de lancering van de nieuwe beleidskoers van de club onder de gelijknamige titel 'Samen naar de Grote Markt'.

In samenwerking met NDC Mediagroep gaf de directie van FC Groningen tijdens een speciale aflevering van het programma ‘het Ballenhok’ een toelichting op de richting van het uiteindelijke doel; Europees voetbal realiseren en de prestaties samen vieren op de Grote Markt. FC Groningen TV maakte rondom de presentatie van het beleidsplan een special. Bekijk de special via het YouTube-kanaal van de club.

Vier publieke pijlers
Het beleidsplan 2020-2025 Samen naar de Grote Markt kent vier publieke pijlers en één interne pijler, die allen moeten bijdragen aan de droom om Europees voetbal te spelen en successen samen met de supporters te vieren in het Groningse stadscentrum. In de special ‘Samen naar de Grote Markt’ wordt algemeen directeur Wouter Gudde gevolgd en komen alle pijlers die beschreven staan in een prachtig boekwerk aan bod; sportief, economisch, maatschappelijk, mooiste evenement en organisatie. We zien Gudde aan het werk en de algemeen directeur komt uitgebreid aan het woord over de beleidskoers. Ook worden de plannen besproken met verschillende betrokkenen en deskundigen. De special ‘Samen naar de Grote Markt’ is te zien via het YouTube-kanaal van FC Groningen.
 
Klik hier om het nieuwe beleidsplan 2020-2025 te lezen en/of te downloaden.

Laatste nieuws