string(9) "claudebot"

Special: ‘Jos Roossien: in de spotlights' nu op YouTube.

Woensdag 14 april 2021 om 10:00

Het tweede deel van de special over Jos Roossien werd gisteren uitgezonden via ESPN. Waar de succesvolle middenvelder van weleer tijdens het eerste deel ‘uit de schaduw’ werd gehaald door onder anderen oud-teamgenoten en -stafleden, komt Roossien in deel 2 zelf aan het woord over zijn jaren bij de FC. De special ‘Jos Roossien in de spotlights’ is nu ook terug te kijken op het YouTube-kanaal van FC Groningen. 

jos roossien1

Jos Roossien maakte alles mee in het shirt van FC Groningen. Heroïsche wedstrijden tegen Inter en later ook Atlético Madrid, de successeizoenen eind jaren 80 begin jaren 90 met als hoogtepunt de strijd om de landstitel in 1991.

Hij is met 22 Europese wedstrijden ‘mister Europacup’ van FC Groningen. De middenvelder kijkt met trots terug op zijn periode als voetballer, maar hoeft niet per se in de het middelpunt van de belangstelling te staan. Een voetballer van zijn kaliber verdient echter een podium. Jos Roossien verdient de spotlights.

De special 'Jos Roossien in de spotlights' is terug te kijken op het YouTube-kanaal van FC Groningen. Het eerste deel van de special over de middenvelder die 389 wedstrijden speelde voor FC Groningen is ook te zien via YouTube . 

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’