Business Club onder indruk van Special Forces ervaringen Sander Aarts

13 oktober 2021

De FC Groningen Business Club organiseerde dinsdagmiddag in Euroborg een inspirerende en goed bezochte netwerkbijeenkomst. Voormalig ‘Special Forces’ Sander Aarts was door de club uitgenodigd om een lezing te houden over persoonlijk leiderschap en weerbaarheid. Een persoonlijk verhaal vol ingrijpende en indrukwekkende voorbeelden. Na afloop van de inspirerende lezing was er tijd en ruimte voor de ruim 70 aanwezige businessclubleden om bij een gezellige borrel te netwerken.

_M7A5373

Sander Aarts is één van de best getrainde Special Forces van Nederland. Aarts diende 21 jaar voor defensie - bij de speciale eenheid MARSOF - en doorliep de zwaarste trainingen om zich voor te bereiden voor de meest complexe missies. Via een persoonlijk verhaal nam hij de aanwezige sponsorrelaties mee in een voor vele vreemde wereld van oorlog en terreurbestrijding. Een wereld die jarenlang de zijne was en waar Aarts vaak onder de grootste druk en stress de juiste beslissingen moest nemen. Met opleiding, training, drive en doorzettingsvermogen heeft Aarts laten zien hoe iemand absoluut het maximale uit zichzelf kan halen.

photo1634115062

Aarts verliet defensie in 2017 en is tegenwoordig ondernemer. Hij schreef twee succesvolle boeken ‘Niet te Breken’ en ‘Missie Mindset’ en richtte de onderneming Unbreakable Acadamy op waarmee hij onder meer weerbaarheidstrainingen verzorgd. Onder de aandachtige luisteraars van de inspirerende lezing waren ook FC-spelers Wessel Dammers en Bart van Hintum. Net als de overige gasten waren beide voetballers na afloop geïnspireerd geraakt door het pakkende verhaal van Aarts. Een uitgebreid interview met de voormalig Special Forces volgt binnenkort via de communicatiekanalen van FC Groningen.

Laatste nieuws