Kijk de special: ‘De Helden van Weleer’ terug op YouTube

2 september 2021

FC Groningen bestaat dit seizoen 50 jaar en vierde dit op zaterdag 21 augustus met haar supporters in Euroborg rondom de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Onderdeel van de wedstrijd was de ereronde van de Helden van Weleer. Oud-spelers, en -bestuursleden en twee vrijwilligers die al 50 jaar aan de club zijn verbonden werden in het zonnetje gezet. In de special ‘De Helden van Weleer’ worden de hoofdpersonen gevolgd en worden bijzondere herinneringen opgehaald. 

Helden van weleer

De Helden van Weleer zijn alle oud-spelers, -stafleden en -bestuursleden van de club. Zij liepen in de rust van de wedstrijd tegen FC Utrecht een ereronde langs de tribunes. De ereronde werd geleid door Jenny en Lammert, twee trouwe vrijwilligers die zich al 50 jaar inzetten voor de club. Zij werden op deze dag extra in het zonnetje gezet.
 
De speciale jubileumwedstrijd, waarbij net als 50 jaar geleden FC Utrecht de eerste tegenstander was van het seizoen, was tevens het terugzien van vele vrienden van de club. Oud-teamgenoten die elkaar langere tijd niet hebben gezien konden op deze dag weer eens bijpraten. Herinneringen werden samen opgehaald door de Helden van Weleer. Voor vrijwilligers Jenny en Lammert was het een wedstrijddag om nooit te vergeten.
 
De special is vanaf nu te zien op het YouTube-kanaal van FC Groningen. 

Helden van weleer3

Laatste nieuws