Special: ‘Achter het transferwindow van Fledderus’

12 oktober 2020 / vandaag

Bellen, bellen, bellen! De transferperiode duurde lang deze zomer en er gebeurde veel op de markt. Een hectische periode voor technisch directeur Mark-Jan Fledderus, die deze zomer acht nieuwelingen naar FC Groningen wist te halen. In de FOX Sports Special ‘Achter het transferwindow van Fledderus’ geeft de technisch directeur van de FC een uniek inkijkje in zijn wereld. De special gaat vanavond 19.00 uur in première op FOX Sports 1 en is vanaf morgenmiddag terug te kijken op het YouTube-kanaal van FC Groningen.

De transferperiode van de zomer 2020 duurde vanwege corona ruim een maand langer dan normaal. Tot en met dinsdag 6 oktober hadden Nederlandse clubs de tijd om spelers aan te trekken of juist te verkopen. Dag en nacht werd er keihard gewerkt door Fledderus en zijn team. Met het vertrek van sterkhouders als Deyovaisio Zeefuik en Mike te Wierik had Fledderus de taak de Groningse defensie behoorlijk te renoveren. Daarnaast was er een belangrijke zoektocht naar de gewilde aanvallende versterkingen.
 
In de FOX Sports Special ‘Achter het transferwindow van Fledderus’ neemt FC Groningen TV de voetballiefhebber mee in de wereld van Fledderus. Met daarin onder meer veel telefoontjes, felle onderhandelingen met het Spaanse Villarreal, de bliksemtransfer van Alessio Da Cruz en een terugblik op een bewogen periode.
 
De FOX Sports Special ‘Achter het transferwindow van Fledderus’ is maandagavond 12 oktober om 19.00 uur te zien op FOX Sports 1 en staat morgen (dinsdag 13 oktober) vanaf 16.00 uur op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV. 

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws