FC Groningen-voetbalplaatjes: Spaar ze vanaf nu via Jumbo!

15 september 2021

FC Groningen en Jumbo presenteren het verzamelalbum ‘50 jaar FC Groningen’. Supporters kunnen voetbalplaatjes sparen van spelers, clubiconen, historische  en mooie momenten van de Trots van het Noorden De verzamelactie start woensdag 15 september, de plaatjes zijn verkrijgbaar bij 28 Jumbo-supermarkten in de stad en regio. 

Het verzamelalbum ‘50 jaar FC Groningen’ is voor alle supporters van FC Groningen. In dit unieke spaaralbum zijn veel herinneringen en topspelers in de historie van de FC te verzamelen. Het verzamelalbum is ter ere aan het 50-jarig jubileum van de Trots van het Noorden. In samenwerking met Jumbo/Maripaan Groep is dit prachtige album gemaakt voor FC-supporters. 
 
Het verzamelalbum is onderverdeeld in verschillende categorieën en bestaat uit liefst 400 plaatjes. Zo is er een onderdeel volledig gewijd aan spelers uit de FC Groningen Opleiding die zijn doorgebroken in het betaalde voetbal. Hiernaast zijn bijvoorbeeld alle FC’ers benoemd tot ‘Speler van het jaar’ te sparen. Mooie herinneringen kunnen opgehaald worden met dit spaaralbum met bijvoorbeeld de plaatjes over de gewonnen bekerfinale uit 2015 en de Europese avonturen van de FC.  
 
De voetbalplaatjes zijn te verkrijgen bij 28 Jumbo-supermarkten in de regio. Doe je boodschappen bij één van de deelnemende Jumbo-supermarkten en ontvang je stickers. Bij elke €10,- aan boodschappen ontvang je een setje plaatjes. Ook zijn er extra plaatjes te verkrijgen bij verschillende actieproducten. De spaaractie loopt van woensdag 15 september tot dinsdag 9 november. Na de aankoop van het verzamelalbum voor €1,99 kan de verzameling echt gaan beginnen. Spaarders kunnen daarnaast ook hun eigen FC Groningen-plaatje bestellen. 
 
Een uniek album ter ere van een unieke mijlpaal van de club. FC Groningen en Jumbo wensen alle FC-supporters veel spaarplezier! Klik hier om te zien welke winkels meedoen aan de actie!

MicrosoftTeams-image (61)

Laatste nieuws