string(9) "claudebot"

Sparv, Nijland en vrijdagtraining in FCG TV.

Vrijdag 02 maart 2012 om 11:14

In FC Groningen TV is vanavond onder meer aandacht voor het WK Snertkoken, oud-FC'er Stefan Nijland en een voorbeschouwing op Feyenoord-Groningen. Let op: de uitzending begint eerder dan het reguliere tijdstip. FC Groningen TV is vanavond om 17.50 uur te zien op Eredivisie Live 1.

In FC Groningen TV is vanavond deel 2 te zien van het WK Snertkoken met Tim Sparv. Afgelopen dinsdag zagen we Tim als jurylid kennis maken met de geheimen van de Nederlandse snert. Vanavond gaat hij de snert van de WK deelnemers verder inspecteren en ervaart hij dat snert ook gemaakt wordt in Marokko. Het WK Snertkoken is dus wel degelijk een internationale aangelegenheid. Wellicht dat Finland volgend jaar ook een bijdrage kan leveren.
Afgelopen zaterdag verloor FC Groningen kansloos van NEC. Bij de Nijmegenaren viel Stef Nijland kort voor tijd in. De Groninger is al een tijdje geen basisspeler meer bij NEC en is dus niet tevreden over het verloop van dit seizoen. Nijland wordt door NEC gehuurd van PSV. Na dit seizoen zal Nijland, ondanks een doorlopend contract, niet terugkeren in Eindhoven. Hij wil volgend seizoen een nieuwe start maken, wellicht in België.
Zondag speelt FC Groningen opnieuw een uitwedstrijd, dit keer in De Kuip tegen Feyenoord. Om te laten zien dat FC Groningen in het nabije verleden wel degelijk uitwedstrijden wist te winnen, is FC Groningen TV in het archief gedoken en heeft de succesvolle resultaten van de laatste jaren in Rotterdam achter elkaar gezet. Daarnaast proefde FCG TV de sfeer bij de FC tijdens de ochtendtraining van de vrijdag.
FC Groningen TV is vanavond om 17.50 uur te zien op Eredivisie Live 1. De herhaling op Eredivisie Live 1 is om 21.55 uur. Daarnaast zijn er herhalingen op Eredivisie Live 2 om 19.00 uur, 21.00 uur en 23.00 uur. Zondag wordt FCG TV om 13.20 uur uitgezonden op Eredivisie Live 2, voorafgaande aan Feyenoord – FC Groningen.
De items uit FC Groningen TV zijn ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FC Groningen TV op Twitter voor nieuws en informatie over de items uit FC Groningen TV: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus