string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Sparv ‘Niet balvast genoeg’.

Zondag 04 november 2012 om 16:10

Tim Sparv speelde een degelijke wedstrijd tegen NEC. Het was echter de directe tegenstander van de Fin, Geert-Arend Roorda, die in de slotfase de winnende voor de Nijmegenaren binnen schoot. Sparv was na afloop van de wedstrijd dan ook zeer teleurgesteld.

“Deze nederlaag komt hard aan,” meent Sparv. “Ik denk dat dit persoonlijk wellicht mijn beste wedstrijd van dit seizoen was. Maar als mijn man dan scoort, vergeet je dat heel snel. Ik ben boos op mezelf al moet ik nog op de video terugkijken wat er daadwerkelijk gebeurde.”
NEC had FC Groningen zeker in de tweede helft veelvuldig onder druk. “We hadden tactisch wat veranderd en wilden compacter staan, maar dat lukte niet helemaal. Daarnaast waren we niet balvast genoeg en te slordig in de passing.”
Volgens aanvoerder Kees Kwakman was de nederlaag verdiend. “Absoluut. NEC had veel meer dreiging en wij kregen de druk er niet op. Het was pappen en nathouden en een doelpunt hing in de lucht. Het is zuur dat hij vlak voor tijd valt, maar het was vandaag, op de beginfase na, gewoon niet goed genoeg,” aldus een realistische Kwakman.  

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard