string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Sparv kampt met rugklachten.

Maandag 10 januari 2011 om 15:37

Tim Sparv is maandagochtend tijdens de training van het trainingskamp van FC Groningen afgehaakt met rugklachten. De Finse middenvelder zal ook tijdens de middagsessie op Tenerife niet in actie komen. De rugblessure is niet ernstig, eerder vervelend en lastig.

Omdat Sparv al enkele dagen rugklachten heeft, is nu besloten wat meer rust in te bouwen om het euvel sneller te verhelpen. “Ik heb sinds mijn terugkeer na mijn vakantie last onder in de rug”, vertelt Sparv. “Daarom kan ik niet voluit trainen. Ik heb de afgelopen dagen slechts op zestig, zeventig procent gefunctioneerd. Dat is niet goed. Daar voel ik me ook niet goed bij. Omdat er geen verbetering in komt, is nu besloten uit de training te stappen. Het is vervelend, maar meer ook niet. Wat kan ik doen? Ik kan de situatie niet veranderen. We zullen het nu per dag moeten bekijken.”
Noodgedwongen
Sparv was vanochtend vooralsnog de enige speler op Tenerife, die noodgedwongen langs de kant moest toekijken. ‘s Middags beperkte Luciano da Silva zich tot krachttraining. Alle overige 20 spelers zijn voor trainer Pieter Huistra volledig belastbaar.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’