Spannende slotfase Eredivisie, zaterdagavond Sparta-thuis

3 mei 2022

De Eredivisie bevindt zich in de slotfase en overal op de ranglijst is het nog spannend. FC Groningen speelt nog twee thuiswedstrijden – komende zaterdagavond tegen Sparta Rotterdam en over bijna twee weken tegen SC Cambuur – en gaat volgende week midweeks nog op bezoek bij FC Twente. Kaarten voor deze duels zijn te koop via de online ticketshop.

Nog drie speelrondes te gaan, waarvan twee thuis in Euroborg. Aankomende zaterdag (7 mei) staat het thuisduel met Sparta Rotterdam, aftrap 21.00 uur op het programma. De laatste competitiewedstrijd - op zondag 15 mei aftrap 14.30 uur - is thuis tegen SC Cambuur. Er geldt een topwedstrijden-toeslag van €5,- extra op die laatstgenoemde wedstrijd. De Noordtribune is al geheel uitverkocht voor beide duels, op de andere tribunes zijn nog wel kaarten beschikbaar. Koop je tickets hier.
 
Tussen beide thuiswedstrijden door gaat FC Groningen op woensdag 11 mei om 20.00 uur op bezoek in Enschede bij FC Twente. Seizoenkaart- en Clubcardhouders kunnen tot maandag 9 mei 23.59 uur een kaart kopen voor het uitvak via de Online Ticketshop

FC-supoporters kunnen zowel wedstrijdkleding als trainingskleding momenteel scoren met liefst 50% korting. Bezoek nu de webshop en kijk of jouw maat nog verkrijgbaar is.

20220402GRONINGENAJAX109

Laatste nieuws