string(9) "claudebot"

Sørloth trefzeker; Antonia naar winst.

Donderdag 02 juni 2016 om 11:14

Alexander Sørloth heeft woensdagavond in zijn tweede interland voor Noorwegen zijn eerste officiële A-interlandgoal gescoord. Jarchinio Antonia zette vannacht met Curaçao een belangrijke stap naar de volgende ronde van de Caribbean Cup.

Sørloth maakte acht minuten na rust zijn opwachting in een oefenduel met IJsland. De spits scoorde in de 67ste minuut de 3-1 voor Noorwegen, dat uiteindelijk met 3-2 won. Komende zondag sluit Noorwegen deze interlandperiode af met een oefenwedstrijd in en tegen België.
Jarchinio Antonia speelde afgelopen nacht de uitwedstrijd tegen Guyana nota bene in het eigen nationale stadion in Willemstad. Door omstandigheden was het stadion in Guyana niet bespeelbaar. Antonia stond in de basis en de ploeg van bondscoach Patrick Kluivert, die met 5-2 won.
Op dinsdag 7 juni speelt Curaçao – opnieuw in Willemstad – thuis tegen de Amerikaanse Maagdeneilanden, het derde land in de groep. De winnaar van de groep en diverse nummers 2 gaan door naar de volgende fase van het toernooi.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’