Snack Tribune stopt na succesvolle maand

1 juli 2020 / vandaag

FC Groningen stopt met de Snack Tribune. Het initiatief dat begin vorige maand werd opgezet door FC Groningen Horeca is een groot succes geweest. In totaal bezochten ruim 2.500 FC-supporters het Hitachi Capital Mobility Stadion. Zij genoten van snacks, drinken en oude videobeelden op de Snack Tribune. 

De Snack Tribune ging op donderdag 4 juni van start met als doel om supporters die het stadion en de club zo lang hadden moeten missen, de voetbalbeleving weer terug te geven. De reacties van vele supporters die de Snack Tribune in de afgelopen weekenden bezochten, waren zeer positief.
 
Uitzicht op het veld, voetbal op de videoschermen en een goed gesprek over hun club FC Groningen. Voor veel supporters was het heerlijk om weer terug te zijn in het Hitachi Capital Mobility Stadion, in het huis van FC Groningen.

Vanwege de naderende zomervakantie is besloten de Snack Tribune te sluiten. FC Groningen Horeca kijkt terug op prachtige weekenden waarin het ruim 2.500 supporters heeft mogen ontvangen. In het laatste weekend was er zelfs weer actie te zien op het veld tijdens een Stadionclinic georganiseerd door FC Groningen Trainen als een Prof. Op de laatste dag dat de Snack Tribune gasten ontving, afgelopen zaterdag 27 juni, werd op de grote schermen de comeback van Arjen Robben bij de Trots van het Noorden aangekondigd.

IMG_2469
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws