Snack Tribune niet meer op donderdag geopend

23 juni 2020 / vandaag

De Snack Tribune is vanaf deze week niet meer op donderdagen geopend. Supporters die in het Hitachi Capital Mobility Stadion met elkaar willen bijpraten onder het genot van een snack en drankje zijn vrijdag en in het weekend tussen 16.00 uur en 20.00 uur van harte welkom op de Snack Tribune. Aanstaande vrijdag –26 juni–  is het zelfs weer mogelijk om actie op het veld te zien tijdens de Stadionclinic van FC Groningen Trainen als een Prof. 

IMG_2469

FC Groningen Horeca opende bijna vier weken geleden, op donderdag 4 juni, de Snack Tribune. Zodoende kregen supporters van de Trots van het Noorden de gelegenheid om weer even naar het stadion te komen. De plek ze vanwege het stopzetten van de competitie al zo lang hadden moeten missen. De reacties die de club ontving na het initiatief van FC Groningen Horeca zijn hartverwarmend, supporters hebben de FC echt gemist en krijgen op deze manier het gevoel van het stadion terug. Er is keuze uit een ruim assortiment van snacks en drinken. Op de videoschermen in het stadion zijn beelden uit het verleden te zien.  
 
De openingstijden zijn vrijdag en in het weekend van 16.00 uur tot 20.00 uur. De donderdag komt vanaf deze week dus te vervallen. De Snack Tribune ontving tot op heden enkele duizenden belangstellenden.
 
Voetballiefhebbers kunnen aanstaande vrijdag naast hun snacks ook genieten van actie op het veld. De trainers van FC Groningen Trainen als een Prof verzorgen een Stadionclinic voor jeugd tot en met 10 jaar. De kinderen, die zich afgelopen week hebben opgegeven voor de Stadionclinic, worden de eerste voetballers die weer op het hoofdveld staan na de laatste thuiswedstrijd van FC Groningen op zondag 8 maart tegen PSV. De clinic is van 18.00 uur tot 20.00 uur.
 
Komende zomerweken staan er veel meer voetbalactiviteiten van Trainen als een Prof op het programma zoals voetbalweken tijdens het FC Groningen Voetbalkamp op Sportpark Corpus den Hoorn en in Roden en Wildervank en de Keepersclinic op Corpus. 

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws