SL Benfica wint toernooi van Guimaraes.

Zondag 18 juli 2010 om 23:48

De vierde editie van het toernooi van Guimaraes is vanavond gewonnen door SL Benfica. De Portugese kampioen won in de derde wedstrijd met 5-3 van Vitoria Guimaraes.

In de eerste helft herstelde Vitoria zich nog van twee tegengoals in de eerste tien minuten en gingen de ploegen met 2-1 rusten. Na de pauze bouwde Benfica de score binnen tien minuten uit naar 4-1. Die voorsprong kwam in de resterende 35 minuten niet meer in gevaar.

Door de overwinning is SL Benfica voor gastclub Vitoria Guimaraes als eerste geëindigd op het toernooi. FC Groningen werd derde. Aanvoerder Koen van de Laak nam na afloop van het duel de derde prijs in ontvangst en wenste Vitoria Guimaraes veel succes in de komende competitie.