Skiënde Zweden in FC Groningen TV

24 februari 2010

Vanavond is in FC Groningen TV onder meer een reportage te zien over twee skiënde Zweden. FC Groningen TV begint om 18.25 uur op Eredivisie Live.

Afgelopen maandag werd duidelijk dat trainer Ron Jans zijn carrière zal voortzetten bij sc Heerenveen. Hieraan zal uiteraard aandacht worden besteed in deze aflevering van FC Groningen TV. Verder is een item te zien over twee skiënde Zweden, te weten de verdedigers Andreas Granqvist en Fredrik Stenman. Er wordt verder teruggeblikt op de met 2-0 gewonnen uitwedstrijd tegen NEC. Verder is er een historisch overzicht te zien van het duel FC Groningen – Feyenoord, dat ook aankomende zondag op het programma staat. YouTubekanaal
Items van FC Groningen TV zijn ook te zien op internet, via YouTube: http://www.youtube.com/fcgroningentv
En daarnaast: www.eredivisie.nl/video/clubtv/fc_groningen FC Groningen TV wordt woensdag 24 februari uitgezonden om 18.25 uur en wordt donderdag 25 februari herhaald om 0.20 uur en 11.30 uur. En daarnaast op zaterdag 27 februari en zondag 28 februari om 11.50 uur. De wedstrijd FC Groningen-Feyenoord wordt later die dag ook op Eredivisie Live 1 uitgezonden.

Laatste nieuws