string(9) "claudebot"

Sinterklaas en Kids United in FCG TV.

Vrijdag 02 december 2011 om 15:02

Deze week bracht Sinterklaas met vier Pieten een bezoek aan het trainingsveld van FC Groningen. Vanavond in FC Groningen TV zien we dat Dusan Tadic speciaal voor Sinterklaas een lied zingt, proberen de Pieten David Texeira in de zak te stoppen en laat Koen van de Laak weten na de winterstop weer volledig aan te sluiten bij de groep.

Vorig jaar bracht Sinterklaas ook al een bezoek aan FC Groningen. Toen was directeur Hans Nijland helaas niet aanwezig. Deze keer doet Sinterklaas een nieuwe poging om Nijland te ontmoeten. Of hij daar nu wel in slaagt zien we vanavond in FCG TV.
Donderdagmiddag werd bekend dat FC Groningen Kids United heeft geadopteerd. Vanaf nu speelt Kids United in de kleding van FC Groningen. De FC is daarmee de eerste BVO in Nederland met een G-team. FC Groningen TV was aanwezig bij de bijzondere en zeer geslaagde persconferentie.
Deze week heeft FC Groningen de 18-jarige Zuid-Koreaan Kim Young-Chan op proef. Kim probeert in navolging van zijn landgenoot en vriend Suk Hyun-Jun bij FC Groningen een contract af te dwingen.
Morgenavond ontvangt FC Groningen om 18.45 uur NEC in Euroborg. Voor de FC staat het duel vooral in het teken van revanche op de 6-1 nederlaag van vorige week zaterdag tegen PSV.
FC Groningen TV is vanavond om 17.55 uur te zien op Eredivisie Live 2. De herhaling op EL 2 begint om 23.00 uur. Zaterdag is FC Groningen TV om 16.45 uur te zien op Eredivisie Live 2.
De items uit FC Groningen TV zijn ook terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FC Groningen TV op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’