string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Sint Maarten in de FanCorner.

Dinsdag 12 november 2013 om 10:59

Maandag 11 november is de dag dat alle kinderen met hun zelf geknutselde lampionnetjes bij de deuren langskomen en snoepjes verzamelen. De deur van de FanCorner van FC Groningen stond ook open voor alle kinderen om een liedje te komen zingen.

Zodra het buiten begon te schemeren kwamen de kinderen binnen druppelen. Er zijn een aantal prachtige lampions voorbij gekomen en er werden originele liedjes gezongen! De kinderen werden hiervoor beloond met FC Groningen plakplaatjes en wat lekkers. Groby was ook aanwezig in de FanCorner, wat voor sommige kinderen nog veel belangrijker was dan het lekkers! Twee jongens ook nog prachtige tekeningen gemaakt voor Groby, die hij heel mooi vond! De kinderen konden met hun favoriete ijsbeer knuffelen en op de foto.
Alle kinderen die met hun lampion langs zijn gekomen in de FanCorner, zijn op de foto gezet. Deze foto’s worden in het clubblad geplaatst.
Had jij ook een mooie FC Groningen lampion, maar kon je niet langskomen om deze te laten zien? Stuur dan nog een foto van jouw FC Groningen lampion naar juniorclub@fcgroningen.nl en maak kans om wedstrijdkaarten te winnen voor een thuiswedstrijd!
(Foto’s insturen kan tot uiterlijk 15 november 2013. Vergeet niet bij de mail je naam en lidnummer te vermelden.)

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’