Sierhuis, Zeefuik en Gladon in FCG TV

19 april 2019

FC Groningen TV heeft vanavond op FOX Sports een uitgebreide voorbeschouwing op de thuiswedstrijd van zaterdagavond tegen Ajax. Kaj Sierhuis en Deyovaisio Zeefuik blikken vooruit op morgenavond als veel bekenden van hen tegenover hen zullen staan.

Kaj Sierhuis werd de afgelopen dagen al diverse keren geïnterviewd over de ontmoeting met de club waar FC Groningen hem anderhalf jaar van huurt. Eén vraag kwam in elk interview terug: wat doet hij als hij in de 93e minuut oog in oog komt te staan met Onana? Vanavond geeft hij in FC Groningen TV het antwoord. Daarnaast vertelt hij hoe hij terugkijkt op de eerste maanden bij FC Groningen en hoe hij denkt hoe Ajax morgenavond bestreden moet worden.

Net als voor Sierhuis is de wedstrijd tegen Ajax ook voor Deyovaisio Zeefuik een bijzondere. De Amsterdammer doorliep de jeugdopleiding van Ajax en treft dus veel bekenden als tegenstander morgenavond. Vorig jaar speelde Zeefuik al een wedstrijd voor FC Groningen tegen Ajax, maar toen werd hij nog gehuurd van de Amsterdammers. Nu is hij eigendom van de FC en wil hij maar één ding: de drie punten in Groningen houden.

Ook is er een terugblik te zien op de Derby van het Noorden tegen sc Heerenveen, met speciale aandacht voor Paul Gladon die voor de derde keer op rij als invaller een belangrijk doelpunt maakte. Hij solliciteert steeds nadrukkelijker naar een basisplaats.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 19.00 uur en 0.00 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV om 14.30 uur te zien op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws