string(9) "claudebot"

Sierhuis, De Boer, Benschop, Matusiwa en Padt in FCG TV.

Vrijdag 25 oktober 2019 om 09:21

FC Groningen TV staat vandaag op FOX Sports bijna geheel in het teken van de Derby van het Noorden van komende zondag tegen sc Heerenveen. Zo wordt getest of oud-sc Heerenveen keeper Jan de Boer al een beetje een Groninger is geworden en kijkt Kaj Sierhuis vooruit naar het duel van zondag.

Afgelopen zomer maakte Jan de Boer de overstap van sc Heerenveen naar FC Groningen. De doelman doorliep de jeugdopleiding van de Friezen, maar draagt nu dus het groen-wit van de FC. Nu De Boer alweer enige maanden in Groningen is, test FCG TV in het kader van de Derby van het Noorden van zondag of de keeper al een beetje een Groninger is geworden.

Kaj Sierhuis maakte vorig seizoen voor het eerst de Derby van het Noorden mee. Hij merkte toen dat wedstrijden tussen FC Groningen en sc Heerenveen altijd beladen zijn. FC Groningen TV blikt met de spits vooruit op de ontmoeting van zondag met de buren uit Friesland en maakt daarbij de vergelijking met de klassieker Ajax – Feyenoord die zondagmiddag ook wordt gespeeld.

Verder is FCG TV aanwezig bij de jaarlijkse handtekeningenmiddag van FC Groningen, waar onder anderen Charlison Benschop en Azor Matusiwa laten weten welke voetballers hun idolen waren, en kijkt Sergio Padt terug op de strafschop die hij afgelopen zondag stopte tegen Sparta Rotterdam.

FC Groningen TV wordt om 17.25 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt om 0.30 uur herhaald op kanaal 2. Zaterdag is FCG-TV om 13.50 uur te zien op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’