string(9) "claudebot"

Shoot-Out kwart finale 17-03-2010.

Donderdag 18 maart 2010 om 11:10

Woensdag (17 maart) werd de Shoot-Out kwart finale gespeeld op het trainingscomplex van FC Groningen.

18 jongens en 2 meiden van de Green White Bengels hebben gisteren gestreden om een plekje in de halve finale van de Shoot-Out.
Om 16.00 uur verzamelde iedereen zich bij de Businessbalie, waarna iedereen de mogelijkheid had zich in de kleedkamers van stadion Euroborg om te kleden.
Iedereen werd voorzien van een naamplaatje en werd naar leeftijd ingedeeld in 4 groepen van 5 kinderen. Hierna volgde de tocht van stadion Euroborg naar het trainingscomplex van FC Groningen, wat direct als warming-up van 10 minuten diende. Klaas Kleiker nam als keeper plaats in het doel.
Jeroen Kuik, Peter van Hunnik, Calvin Oosting, Rick de Ridder en Kim Drommel behoorden tot de eerste groep en mochten de kwart finale van de Shoot-Out beginnen.
Hierna volgde de andere groepen:
Groep 2: Steven Krijnen, Nayim Ouakili, Stijn Stolwijk, Marion Raangs en Jeroen Redmeijer.
Groep 3: David de Boer, Wouter Merema, Vincent Hofman, Bas Rendering en Richairo Zivkovic.
Groep 4: Jeroen Hummel, Erwin Meertens, Martin Jan Boven, Bas Kuiper en Tim de Vries.
Van elke groep gingen de 3 beste kinderen door naar de volgende ronde, waarbij men per tweetal tegen elkaar moest spelen. De winnaars hiervan gaan door naar de halve finale.
De volgende 3 winnaars zien wij weer bij de halve finale die tijdens de wedstrijd FC Groningen – Roda JC wordt gespeeld: Calvin Oosting, Kim Drommel en Marion Raangs.
De andere 3 winnaars zien wij weer bij de halve finale die tijdens de wedstrijd FC Groningen – Willem II wordt gespeeld: Vincent Hofman, Richairo Zivkovic en Tim de Vries.
De uiteindelijke finale wordt tijdens de laatste thuiswedstrijd FC Groningen – Sparta gespeeld. Foto’s van de kwart finale van de Shoot-Out kun je hier vinden.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’