string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Shirt van Luciano is al 300 euro waard.

Woensdag 19 januari 2011 om 18:06

De veiling van gesigneerde FC-shirts voor Doe Een Wens loopt tot en met donderdag 27 januari. Het shirt van Luciano da Silva zal minimaal 300 euro gaan opleveren. In totaal ligt de opbrengt al boven de 2000 euro.

Als officiële aftrap van de samenwerking tussen FC Groningen en Doe Een Wens Stichting Nederland speelde FC Groningen op 18 september 2010 tegen Excelsior in een speciaal shirt. Mede dankzij hoofdsponsor Noordlease, dat voor deze wedstrijd haar plek op de voorzijde van het shirt beschikbaar stelde, was het Doe Een Wens-logo duidelijk zichtbaar.

Op initiatief van Noordlease is in samenwerking met FC Groningen, Onlineveilingmeester.nl en iWink besloten deze unieke wedstrijdshirts te veilen. Vanaf donderdag 20 januari is het mogelijk om door middel van één klik op de site www.noordlease.nl te bieden op deze shirts. Elk shirt is voorzien van de handtekening van de speler die het shirt heeft gedragen.

Tot en met donderdag 27 januari om 19.30 uur kan er geboden worden op deze achttien prachtige shirts. De opbrengst zal volledig beschikbaar worden gesteld aan Doe Een Wens Stichting Nederland. Grijp deze kans en bied op deze unieke ‘collectors items’!

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard