Sfeermakers gezocht!

10 maart 2020 / vandaag

Zondag 22 maart is het zover, FC Groningen is er klaar voor om tegen AZ drie punten te pakken. Wij hebben deze wedstrijd in het teken gesteld van ‘families’. Alles is erop gericht om jonge supporters een mooie wedstrijddag te bieden. 
Ben jij er ook bij? Voor deze wedstrijd zijn wij opzoek naar sfeermakers, lijkt dit jou wat, lees dan snel verder!

Op het voorplein van het stadion is een klein voetbalplein met een pannakooi en boardingveld. Freestylevoetballer Tom Vegter is aanwezig evenals een ballonnenclown. Daarnaast zijn esporters Nick den Hamer en Luuk Jans aanwezig en kan je groen-wit geschminkt worden en je haar een groen kleurtje geven.

Op de uitverkochte Koemantribune zal een gemoedelijke sfeer hangen, waarbij een aantal jonge sfeermakers de toon gaan bepalen. Gewapend met FC Groningen vlaggen en aangespoord door FC Groningen trainers hopen wij van de Koemantribune ook een sfeertribune te maken. 

Jonge FC supporters ontvangen bij de ingang een leuke attentie en zij kunnen Groby en zijn vriendjes ontmoeten. Bij de horecapunten wordt een aangepast assortiment aangeboden. Wij raden aan om tijdig naar de wedstrijd te komen, zodat we er met zijn allen een leuk feestje van kunnen maken!

Ben jij hét talent op de tribune? Moedig jij FC Groningen aan? Dan zijn we op zoek naar jou! Dé sfeermakers gaan zorgen voor een mooie voetbalsfeer tijdens de wedstrijd FC Groningen - AZ op de Koeman-tribune (familietribune)!
 
Maandag 16 maart aanstaande kiezen wij uit alle aanmeldingen 50 personen uit die onze sfeermakers worden op de Koeman Tribune en ontvangen 2 gratis kaarten per persoon . Aanmelden kan via onderstaand formulier.

KLIK HIER om je op te geven en wie weet ben jij één van de gelukkige sfeermakers! 

10euroactieAZ
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws