string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Service-informatie voor FC-fans in Braga.

Woensdag 30 september 2015 om 17:42

Voor de meegereisde FC-supporters volgt hieronder informatie over het bezoek van de training op woensdagavond en de wedstrijd tegen SC Braga op donderdagavond.

De training is vanavond, woensdag 30 september, om 20.00 uur lokale tijd. Supporters van FC Groningen kunnen een halfuur van tevoren het stadion binnen en kunnen via Gate Nummer 10 de oost-tribune (Bancada Nascente) betreden. De training zal vanavond naar verwachting ongeveer een uur duren.
Wedstrijddag
De wedstrijd SC Braga – FC Groningen begint donderdagavond om 20.05 uur lokale tijd. De start van de instroom is 18.30 uur. De eerste controle vindt plaats bij de toegangsdeuren tot het stadionterrein. Hier dienen de supporters hun uitgeprinte e-ticket of reguliere ticket te tonen voor de entree. Het stadion is opnieuw toegankelijk via Gate Nummer 10 op de oost-tribune (Bancada Nascente).
Voor deze gate wordt het omwisselpunt ingericht. Om het omwisselen zo vlot mogelijk te laten verlopen, is het wenselijk om de (Seizoen)ClubCard, het uitgeprinte omwisselbiljet en legitimatiebewijs bij de hand te houden. Na het omwisselen zal er gefouilleerd worden door zowel stewards als de Portugese politie.
Eerste acht rijen vrij houden
Het gastenvak in Estadio Municipal in Braga is gevestigd op de tweede ring van de oost-tribune en is te bereiken na een forse klim naar boven. De toiletvoorzieningen en horecagelegenheid (alleen contante betaling!) bevinden zich in het trappenhuis op (Level 4) richting het gastenvak. In het gastenvak dienen de eerste acht rijen van de tribunes te worden vrijgehouden voor het plaatsen van meegebrachte spandoeken.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard