Eerste afleveringen van de serie ‘Dromen van Euroborg’ nu op YouTube

9 oktober 2021

‘Dromen van Euroborg’ is een vierdelige serie waarin FC Groningen onder-18 een heel seizoen wordt gevolgd. Het eerste deel van de serie  - bestaande uit twee afleveringen - is vanaf vandaag in het geheel terug te kijken op YouTube. Tijdens de eerste twee afleveringen staan aanvoerder Jorg Schreuders en nieuweling Brian Jahren centraal en wordt gekeken naar het smeden van team. 

De serie ‘Dromen van Euroborg’ geeft een unieke inkijk achter de schermen bij het seizoen van FC Groningen onder-18. Het op één na oudste jeugdteam in de Opleiding van de Trots van Noorden staat onder leiding van trainer/coach Paul Matthijs, die als voormalig profspeler meer dan 300 officiële wedstrijden speelde voor FC Groningen en jarenlang aanvoerder was van het eerste elftal van de club.
 
In de aanloop van een nieuw voetbalseizoen moet Matthijs in korte tijd een team smeden van zijn selectie. Een belangrijke rol is hierin ook weggelegd voor aanvoerder Jorg Scheuders. De kijker maakt in het eerste deel van de serie kennis met de middenvelder die iedere dag keihard werkt om een stap dichter bij zijn droom te komen.

Ook nieuweling Brian Jahren wordt intensief gevolgd tijdens de eerste weken van de Noorse jeugdinternational in Groningen. De Noorse aanvaller kwam deze zomer over van SK Brann uit zijn thuisland. Een pittige stap voor de vleugelaanvaller, maar wel een stap waar Jahren volledig achter staat. Hij doet er alles aan zijn nieuwe teamgenoten zo snel mogelijk te leren kennen en goed aan het seizoen te starten. 
 

Jorg vs PEC O18

Het eerste deel waarin aanvoerder Jorg Schreuders wordt geïntroduceerd is eerder deze week op ook te vinden op het YouTube-kanaal van FC Groningen. Die aflevering is terug te kijken via onderstaande videoplayer.

Laatste nieuws