Serhat Koç bezoekt met FC TV duel van Lycurgus

21 april 2010

In de uitzending van FC Groningen TV is deze week aandacht voor een bezoek dat Serhat Koç onlangs bracht aan een volleybalduel van Lycurgus. De kleine spits van FC Groningen keek rond bij de lange Groningse volleybalmannen. Daarnaast is er uiteraard aandacht voor de gespeelde competitiewedstrijden van afgelopen week tegen PSV en FC Utrecht. FC Groningen TV wordt op woensdagavond om 18.25 uur uitgezonden op Eredivisie Live.

In de nieuwe aflevering is ook een reportage te zien van een lezing die algemeen directeur Hans Nijland onlangs gaf voor leden van de Nederlandse Bond van Plattelandsvrouwen, Vrouwen van Nu. Het gekozen thema was ‘de wondere wereld die betaald voetbal heet’ en het werd een opmerkelijke bijeenkomst in het Drentse Hooghalen. De bevestigingsbrief had hierop al een voorschot gegeven, want daarin stond namelijk dat de medewerking van Nijland aan de avond geheel op eigen risico was… FC Groningen TV trof rond het competitieduel in Eindhoven ook oud-FC keeper Bas Roorda. Na drie jaar in Brabantse dienst verlaat de doelman aan het einde van dit seizoen PSV. YouTubekanaal
Items van FC Groningen TV zijn ook te zien op internet, via YouTube: http://www.youtube.com/fcgroningentv
En daarnaast: http://www.eredivisie.nl/video/clubtv/fc_groningen

Supportersvraag
De redactie van FC Groningen TV kan nog steeds benaderd worden voor een supportersvraag. Per e-mail kan een prangende vraag worden gestuurd, bestemd voor spelers, staf of iemand uit de organisatie van FC Groningen. De persoon met de meest originele of boeiende vraag wordt uitgenodigd om die vraag voor de camera te komen stellen. De e-mail met de vraag kan gestuurd worden naar fcgroningentv@fcgroningen.nl. Uiteraard moeten naast de vraag ook de naam en contactgegevens worden vermeld. FC Groningen TV wordt woensdag 21 april uitgezonden om 18.25 uur en wordt donderdag 22 april herhaald om 00.20 uur en 11.30 uur, op vrijdag 23 april om 17.35 uur en op zaterdag 24 en zondag 25 april om 11.50 uur.

Laatste nieuws