Sem Schilt, Kian Slor en Danny Buijs in FCG TV

13 maart 2020 / vandaag

FC Groningen TV is vandaag op FOX Sports bij een clinic van voormalig K1-wereldkampioen Sem Schilt. Daarnaast is FCG TV bij het duel tussen FC Groningen 2 en sc Heerenveen 2.

Viervoudig K1-wereldkampioen Sem Schilt geeft sinds een paar jaar een paar keer per seizoen clinics aan de jeugd van FC Groningen om het uithoudingsvermogen en de weerbaarheid van de spelers te vergroten. Op initiatief van aanvoerder Mike te Wierik gaf de bekende kickbokser onlangs ook een clinic aan de eerste selectie van de FC. Vandaag is op FOX Sports een reportage te zien van die clinic waarin het voor de spelers flink afzien was en ze echt tot het gaatje moesten gaan.

Dinsdagmiddag speelde FC Groningen 2 voor de reservecompetitie met 1-1 gelijk tegen sc Heerenveen 2. In FCG TV zijn de belangrijkste momenten van dat duel te zien. Daarnaast komt Kian Slor aan het woord over het duel en zijn thuisdebuut afgelopen zondag tegen PSV.

Ook vertelt Danny Buijs over de manier waarop er rond de eerste selectie wordt omgegaan met de maatregelen rondom het Corona-virus.

FC Groningen TV wordt om 17.25 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt om 19.45 uur herhaald op kanaal 2 en om 21.45 uur op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV om 08.00 uur en 17.00 uur te zien op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws