string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Selectie nagenoeg fit voor ADO-uit.

Donderdag 30 augustus 2012 om 13:19

Trainer Robert Maaskant kan vrijdagavond in Den Haag beschikken over een nagenoeg fitte selectie. Alleen middenvelder Paco van Moorsel is niet inzetbaar.

Uit de overigens 23 spelers van de A-selectie zal Maaskant zijn keuze maken als het gaat om de selectie voor het duel met ADO Den Haag. Zijn basiself stond na afloop van de afsluitende training op donderdag nog niet vast. Eén van de drie opties is het handhaven van de opstelling van afgelopen zondag.
Door de ontwikkelingen van woensdag rond het voorlopig afketsen van de transfer van aanvaller Andraz Kirm, kan er in ieder geval een streep door zijn debuut op vrijdagavond. “Hij zou in ieder geval meteen gespeeld hebben,” aldus trainer Robert Maaskant.
“Het is een teleurstelling dat we hem er nog niet bij hebben. Een compliment wil ik maken aan alle mensen binnen de club die hiermee bezig zijn. We hebben een bepaalde lijn gekozen en zullen dit nu tot aan de hoogst mogelijke organen spelen. Het is jammer dat Kirm er nog niet bij is, want daar had ik op gehoopt. Maar de realiteit is dat we het gaan niet met de jongens die we wel ter beschikking hebben. En daar heb ik ook alle vertrouwen in.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’