Selectie Jong FC Groningen rond

2 juni 2010

De selectie van Jong FC Groningen voor het seizoen 2010/2011 is afgerond. Trainer Dick Lukkien zal met een groep van vijftien spelers aan de slag gaan in de Beloften Eredivisie.

Het team telt twee voetballers die zijn overgekomen van andere clubs, namelijk Virgil van Dijk (Willem II) en Tim Keurntjes (De Graafschap). De overige spelers in de Beloften-selectie droegen reeds het groen-witte Groningse shirt. De volledige selectie van vijftien personen ziet er als volgt uit: Doel: Leonard Nienhuis en Steffen Bakker
Verdediging: Wouter Vente, Yousouf Zinga, Virgil van Dijk, Koos Werkman, Luis Pedro da Silva Fereira en Jelle Wagenaar
Middenveld: Tiemen van Hezel, Hilal Ben Moussa, Tim Keurntjes en Danny Post
Aanval: Danny Menting, Norair Mamedov en Kelvin Bossman Van deze groep waren Nienhuis, Post en Menting reeds in het bezit van een contract. Naast de nieuwelingen Van Dijk en Keurntjes tekenden ook Wagenaar en Werkman onlangs een overeenkomst met FC Groningen. Bij de start van het nieuwe seizoen, op maandag 28 juni, zullen acht spelers van de Beloften aansluiten bij de eerste selectie van trainer Pieter Huistra, namelijk: Nienhuis, Werkman, Da Silva Ferreira, Wagenaar, Keurntjes, Post, Menting en Bossman. Daarna zal per week bekeken worden of deze spelers bij de eerste selectie blijven of weer aansluiten bij hun eigen team. De voorbereiding van Jong FC Groningen start op maandag 5 juli.

Laatste nieuws