string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Selectie fit voor thuisduel met PSV.

Vrijdag 24 augustus 2012 om 13:37

Komende zondagmiddag om 16.30 uur speelt FC Groningen in Euroborg de tweede thuiswedstrijd van het seizoen, tegen PSV. Voor deze wedstrijd heeft trainer Robert Maaskant een volledig fitte selectie tot zijn beschikking.

Van de 24 spelers in de A-selectie waren er vier niet aanwezig op de vrijdagse ochtendtraining in Euroborg: Filip Kostic, Henk Bos, Matias Jones en Oluwafemi Ajilore. Laatstgenoemde is hersteld van een hamstringkwetsuur maar trainde nog niet met de groep.
Het ligt dus voor de hand dat trainer Maaskant een keuze zal maken uit de twintig andere leden van de selectie, waartoe onder anderen ook Michael de Leeuw, Paco van Moorsel en Lorenzo Burnet weer behoren. Het trio ontbrak vorige week in verband met lichte blessures.
Maaskant: “De groep heeft deze week verschrikkelijk hard getraind. Bij de spelers proefde ik ook dat ze enorm teleurgesteld waren. Vandaag hebben we bewust wat gas terug genomen, omdat we signalen van vermoeidheid in de groep opvingen. We stonden een uur op het veld. Morgen (zaterdag – red.) zullen we opnieuw kort trainen.”
“Er is ook nog geen wedstrijdbespreking geweest, dus pas op zaterdag is duidelijk welke achttien we selecteren en welke elf spelers zondag in de basis staan tegen PSV. De basiself zal in ieder geval niet exact hetzelfde zijn als afgelopen zondag tegen Willem II.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’