string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Selectie dinsdagavond naar Valencia-Atletico Madrid.

Dinsdag 07 januari 2014 om 15:57

De selectie, staf en directie van FC Groningen zullen dinsdagavond in Valencia een bezoek brengen aan de heenwedstrijd in de achtste finales van de Copa del Rey, het Spaanse bekertoernooi. Het duel begint om 22.00 uur.

Dinsdagochtend trainden de 22 fitte spelers op het veld en werd er onder meer een ‘shuttle run’-test afgewerkt in Oliva.  ’s Middags werd de groep opgesplitst in twee groepen. Dertien spelers gingen op het veld aan de slag, terwijl negen spelers aan het werk gingen in de sportschool: Marco Bizot, Filip Kostic, Stefano Magnasco, Eric Botteghin, Género Zeefuik, Kevin Mennega, Hans Hateboer, Tjaronn Chery en Arjen Hagenauw.
Zaterdagavond wordt een bezoek gebracht aan Valencia en zal het hele gezelschap een bezoek brengen aan Estadio Nuevo Mestalla. Tegenstander van de nummer 8 van de Primeira Division is medekoploper Atletico Madrid. Volgende week is de return in de Spaanse hoofdstad.
Vanwege het nachtelijke moment van terugkeer in Oliva zal de training van woensdag rond het middaguur plaatsvinden. Na de training hebben de spelers de rest van de woensdag vrij te besteden. Donderdag zijn er weer twee trainingen en vrijdagochtend is de negende en afsluitende veldtraining gepland. ’s Middags om 14.30 uur vorm het duel met NAC Breda de afsluiting van het trainingskamp.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’