string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Selectie compleet; Houtman presentator Open Dag.

Dinsdag 28 juni 2011 om 13:36

In de 335ste en eerste nieuwsbrief van het seizoen 2011/2012 blikt algemeen directeur Hans Nijland namens directie en management kort terug op de afgelopen periode en kijkt hij vooral vooruit naar de activiteiten van deze week en heeft hij nieuws over de Open Dag.

“We hebben achter de schermen een drukke periode achter de rug. Zoals u onder meer via deze website heeft kunnen volgen, hebben zich binnen de selectie van FC Groningen de nodige mutaties voorgedaan in de afgelopen weken. Diverse spelers zijn vertrokken, maar bij de start van het nieuwe seizoen zijn we er niettemin in geslaagd – even als vorig jaar – de selectie compleet te hebben en met dat gegeven zijn we uiteraard uitermate content.”
Gestart
“Gistermiddag (maandag – red.) is hoofdtrainer Pieter Huistra met zijn staf en begeleidingsteam in Haren gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eerste weken zullen we wat de trainingen betreft aan de Onnerweg te vinden zijn. We zijn de amateurclubs Haren en Gorecht, die gehuisvest zijn op hetzelfde complex, dankbaar voor het ter beschikking stellen van de accommodatie en faciliteiten. We worden er elk jaar opnieuw zeer gastvrij en goed ontvangen, waarbij ook de gemeente Haren een belangrijke rol speelt.”
“Als er zich tot 1 september, de dag waarop het transferwindow sluit, geen ontwikkelingen meer voordoen, zullen wij ons niet meer begeven op de transfermarkt. Wij denken met de huidige selectie een sterke groep te hebben waarmee we de gewenste sportieve resultaten kunnen boeken.”
RWE Eemsmond
“Zaterdagmiddag staat de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma. Om 16.00 uur zullen wij in Zandeweer aantreden tegen een selectieteam van RWE Eemsmond.”
“Volgende week dinsdag wordt de loting verricht voor de eerste twee ronden van het KNVB-bekertoernooi. In de eerste ronde komen alleen de amateurs in actie. Vanaf de tweede ronde stromen ook alle profclubs in.”
Cars 2
“Voor die tijd hebben we ook buiten de lijnen weer de nodige activiteiten. Morgenmiddag (woensdag – red.) organiseert de FC Groningen Junior Club in samenwerking met Euroborg Horeca een spectaculaire voorpremière van de bioscoopfilm Cars 2 in 3D. De middag begint om 14.00 uur in de lounge van Euroborg. Tot 15.00 uur kunnen kinderen deelnemen aan allerlei leuke activiteiten, zoals het versieren van cupcakes en het springen op luchtkussens. Alle Junior Club en Green White Bengels leden kunnen een gratis kaart aanvragen. Als je geen lid bent, betaal je € 9,50 per kaartje. Kaarten zijn te bestellen via de website of te koop aan de Supportersbalie in Euroborg. Uiteraard komt ook clubmascotte Groby langs.”
“Morgenavond zullen commercieel manager Robbert Klaver en ondergetekende aanwezig zijn bij de palingparty van de Commercieele Club Groningen in Sociëteit Clubhuis aan het Paterswoldsemeer in Haren.”
Bijeenkomst Klankbordgroep
“Donderdagavond is er andermaal een bijeenkomst van de Klankbordgroep. De club heeft dit adviesorgaan in samenspraak met afgevaardigden van de supportersverenigingen in 2009 in het leven geroepen. Leden van de Klankbordgroep zullen gevraagd en ongevraagd signalen, die leven onder het publiek, doorsluizen richting de club. Ten minste drie keer per seizoen wordt er in overleg getreden met directie en management van FC Groningen.”
Euroborg Horeca
“Onze dochteronderneming Euroborg Horeca beschikt mede dankzij iWink over een vernieuwde website, www.euroborghoreca.nl. Op de vernieuwde website met teksten en foto’s zijn onder meer arrangementen te vinden, een uitgebreide evenementenkalender, videofilms van recente evenementen, foto’s van de diverse ruimtes in Euroborg en een live streaming van het Twitter account. Op de nieuwe website loopt een actie. Klik hiervoor op onderstaande link.”
Open Dag
“Tot slot kijken we alvast vooruit naar de naderende Open Dag. Deze wordt gehouden op zondag 10 juli. Volgende week zal er dagelijks via radiozender Simone FM aandacht worden geschonken aan de Open Dag, middels een journaalbulletin rond 08.45 uur. Hierin wordt per dag stilgestaan bij een onderdeel of aspect van de Open Dag. Vanaf deze plaats kunnen wij alvast melden dat Peter Houtman bereid is gevonden om de spelerspresentatie van de Open Dag voor zijn rekening te nemen. In het kader van ons 40-jarig bestaan is het heel leuk dat juist een populaire oud-speler, die bekend is met het fenomeen ‘presenteren’, beschikbaar is voor ons.”
 
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’