Seizoenkaartverkoop 2020/2021 van start

13 maart 2020 / vandaag

De seizoenkaartcampagne 2020/2021 is van start gegaan. Alle huidige seizoenkaarthouders van FC Groningen hebben een e-mail ontvangen met informatie over het verlengen van de seizoenkaart voor het aankomende seizoen 2020/2021. Ook is het mogelijk een vijfjaarkaart aan te schaffen voor de periode van medio 2020 tot medio 2025.

banner-scc-koop

Iedereen met een seizoenkaart of vijfkaartkaart kan zijn of haar eigen stoel tot en met maandag 25 mei verlengen. Alle overige plekken zijn per direct al beschikbaar voor de seizoenkaartverkoop.

Tarieven
De prijzen van seizoenkaarten beginnen bij 89 euro voor jeugd geboren vanaf 1 juli 2008 en 119 euro voor jeugd geboren vanaf 1 juli 2002. Senioren geboren vóór 1 juli 1953 betalen vanaf 199 euro. Deze tarieven gelden voor ongeveer tweederde van het aantal beschikbare plekken. Op de Piet Fransen Tribune lopen de prijzen op bij de vakken meer richting de middellijn.

Ongeplaceerd
Voor de ongeplaceerde vakken B tot en met G op de Tonny van Leeuwen Tribune geldt voor volwassenen een verlaagd tarief van 199 euro. Deze prijs ligt daarmee 20 euro per seizoenkaart lager dan het reguliere tarief in vergelijkbare vakken.

Vijfjaarkaart
Supporters die graag de komende vijf jaar verzekerd willen zijn van een plek bij alle officiële wedstrijden van het eerste elftal van FC Groningen in het Hitachi Capital Mobility Stadion, kunnen kiezen voor de vijfjaarkaart. De prijsstelling ligt op vijfmaal de losse verkoopprijs van een seizoenkaart. Naast de reguliere competitiewedstrijden kunnen met een vijfjaarkaart – in tegenstelling tot een seizoenkaart – ook alle bekerwedstrijden, play-offwedstrijden en Europese wedstrijden worden bezocht.

Rookvrij stadion
Net als alle andere stadions in het betaalde voetbal is ook het Hitachi Capital Mobility Stadion met ingang van het seizoen 2020/2021 volledig rookvrij. Het rookverbod gold al voor de Koeman Tribune.

https://kaartverkoop.fcgroningen.nl/seizoenkaarten

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws