string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Seizoenkaarthouders voor 8 euro naar bekerduel.

Dinsdag 05 oktober 2010 om 14:52

In de 301ste nieuwsbrief namens directie en management gaat directeur Hans Nijland in op het verloren duel met FC Twente en kijkt hij vooruit naar het komende interlandweekeinde. Daarnaast belicht hij de prijs van de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag en neemt hij zijn eigen agenda door.

“Afgelopen zondagmiddag hebben we in Enschede de eerste competitienederlaag van het seizoen geleden bij landskampioen FC Twente. Het was een wedstrijd waarin we goed meegevoetbald hebben, maar uiteindelijk helaas met lege handen stonden. Onze trainer Pieter Huistra werd in de slotfase naar de tribune gestuurd. We zijn gisteren (maandag – red.) akkoord gegaan met een schikkingsvoorstel van de KNVB van één duel voorwaardelijk en zijn blij dat hij tegen sc Heerenveen gewoon op de bank kan zitten. We nemen Pieter overigens niets kwalijk. Enige emotie hoort in onze ogen toch bij de sport.”
Internationals
“Komende vrijdagmiddag speelt FC Groningen in het Duitse Lohne tegen VfL Osnabrück uit de Duitse Tweede Bundesliga. Het duel begint om 16.30 uur en de toegangsprijs is 5 euro. Vier spelers zullen vrijdag niet van de partij zijn wegens interlandverplichtingen. Het gaat om Tim Matavz (Slovenië), Nicklas Pedersen (Denemarken), Andreas Granqvist (Zweden) en Tim Sparv (Finland). Overigens zal Fredrik Stenman na het oefenduel van vrijdagmiddag op zaterdag in Amsterdam meetrainen bij de Zweedse selectie. Hij behoort niet tot de geselecteerden voor het duel met Nederland, maar maakt op die dag een onderlinge trainingspartij van elf tegen elf mogelijk.”
“De kaartverkoop voor het bekerduel met ADO Den Haag van donderdag 11 november (aanvang 20.45 uur) start maandag 18 oktober voor seizoenkaarthouders van FC Groningen. In de voorrangsperiode – die één week duurt – kunnen seizoenkaarthouders hun eigen plek terug kopen voor 8 euro. De club heeft bewust voor deze schappelijke prijs gekozen omdat we graag in een volle Euroborg strijden voor een plek in de volgende ronde van het bekertoernooi, dat voor ons ongelofelijk belangrijk is. Vanaf 25 oktober zijn alle plekken in het stadion beschikbaar voor 10 euro. Er geldt vanaf dat moment geen ClubCard-verplichting.”
Loting
“Na afloop van het duel op 11 november wordt overigens in Euroborg geloot voor de achtste finales van het toernooi. Door het vaststellen van deze bekerwedstrijd is het uitduel van FC Groningen met Heracles Almelo verplaatst naar zondag 14 november. Deze wedstrijd begint om 16.30 uur.”
“De Beloften hebben maandagavond in Eindhoven met 4-1 verloren van PSV en staan na zes wedstrijden op de zevende plek in de Beloften Eredivisie. Na de winterstop speelt Jong FC Groningen overigens twee van de thuiswedstrijden in Euroborg. Op maandag 21 februari is Jong PSV te gast in het stadion en op maandag 11 april speelt de ploeg van trainer Dick Lukkien er tegen Jong FC Twente.”
Activiteiten
“De FC Groningen Junior Club brengt woensdag met liefst driehonderd kinderen een bezoek aan MustSee Euroborg. Daar kijken ze de film Foeksia de Miniheks en krijgen ze uiteraard iets lekkers te eten en te drinken.”
“In de maanden oktober en november loopt er een wervingsactie die speciaal is gericht op baby’s en peuters. Nieuwe leden in de leeftijdscategorie van 0 tot en met 3 jaar krijgen daarbij een speciaal welkomstgeschenk. Meer informatie daarover is te vinden op de website www.fcgroningenjuniorclub.nl.”
Banenmarkt
“Eerder vanmiddag heeft ondergetekende een openingswoord gedaan bij een serie workshops onder de noemer ‘Is Kortjakje alweer ziek?’ van twee van onze sponsors, Verzuimweg en Aegis Advocaten.”
“Komende donderdag wordt de landelijke banenmarkt georganiseerd op diverse plekken in Nederland. In onze eigen Euroborg wordt vanaf 14.00 uur door het Organisatiebureau FC Groningen in opdracht van het UWV Werkplein Noord een markt georganiseerd met 52 standhouders. Dit evenement trok vorig jaar zo’n drieduizend bezoekers en is ook dit jaar weer gratis toegankelijk.
“Samen met burgemeester Pieter Smit van de gemeente Oldambt en spelers Dusan Tadic en Shkodran Metaj zullen we op hetzelfde moment de banenmarkt in Scheemda openen. Donderdagavond geef ik een lezing aan de wijkvereniging van Meerwijck in Kropswolde. Met de mededeling dat de meest recente editie van het FC Groningen Journaal weer online staat via deze link, besluiten we deze nieuwsbrief.”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

4 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard