string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Seizoenkaarthouders bij HSV vrij toegang; doneer voor Doe Eens Wens.

Dinsdag 19 juli 2011 om 11:32

In de 338ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de afgelopen oefenduels, kijkt hij vooruit naar de wedstrijd met Hamburger SV en kondigt hij aan vanaf vanavond te gaan Twitteren.

“Ruim de helft van de voorbereiding op het komende seizoen hebben we inmiddels achter de rug. Afgelopen zaterdag won FC Groningen in Mussel met 4-0 van SC Veendam. Komende woensdag nemen we het in Oude Pekela om 19.00 uur op tegen het Turkse Ankaragücü. Maar de wedstrijd die in deze voorbereiding het meest in het oog springt, is toch het oefenduel met Hamburger SV, van aanstaande zondag om 14.30 uur in Euroborg.”
Vrij toegang
“De afgelopen dagen hebben we veel vragen gekregen van seizoenkaarthouders of deze wedstrijd vrij te bezoeken is met een seizoenkaart voor 2011/2012. Dit is inderdaad het geval. Na de overgang van Marcus Berg naar de Duitse club, hebben we destijds bedongen een oefenduel met HSV te mogen spelen in Euroborg. Voor zover nu bekend is, zal Berg zondag tot de wedstrijdselectie behoren. Of hij ook daadwerkelijk in actie komt, is nog niet te zeggen aangezien hij een operatie achter de rug heeft.”
“De wedstrijd FC Groningen – Hamburger SV zal volledig in het teken staan van de inzameling voor maatschappelijk partner Doe Een Wens Stichting Nederland. De directie van deze stichting zal dan ook als gast aanwezig zijn in een van de skyboxen in Euroborg. Vorige week meldden we al dat er een collecte zal worden gehouden door het gehele stadion. Daarnaast zullen 2.000 programmaboekjes voor 3 euro worden verkocht. Scholma Druk uit Bedum en grafisch bedrijf Kijf&Witte uit Leek bieden hun diensten gratis aan voor dit programmaboekje.”
Veiling van shirts
“Van de horeca-omzet zal 10% worden overgemaakt aan Doe Een Wens. Ook de recette van de verkoop van losse kaarten komt ten goede aan deze stichting, net als de kaarten die worden doorverkocht via FC Groningen Kaartenmarkt. Bijzonder is ook het veilen van de gesigneerde wedstrijdshirts van FC Groningen uit de wedstrijd tegen HSV. De Duitse club zal eveneens enkele gesigneerde shirts ter beschikking stellen. Daarover hebben we vorige week contact gezocht met manager Frank Arnesen. Hij heeft me persoonlijk gebeld en laten weten dat HSV hieraan graag haar medewerking wil verlenen. Wij stellen deze geste uiteraard zeer op prijs.”
“Wie niet bij de wedstrijd aanwezig kan zijn, maar toch wil bijdragen, kan doneren via rekeningnummer 29.02.24.675 van de Stichting FC Groningen in de Maatschappij, onder vermelding van Doe Een Wens. Met de totale opbrengst kan Doe Een Wens Stichting Nederland nog meer allerliefste wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervullen en u kunt hieraan bijdragen!”
Seizoenkaarten
“Komende vrijdag komen er bij de bekende verkoopkanalen nog enkele honderden losse kaarten in de verkoop voor de wedstrijd van aanstaande zondag. De prijs is 5 euro per toegangskaart. Wie zich voor vrijdag nog wil verzekeren van een kaart kan een seizoenkaart aanschaffen bij de Supportersbalie in Euroborg of een poging doen op FC Groningen Kaartenmarkt. Seizoenkaarthouders die zondag niet aanwezig kunnen zijn, wordt gevraagd met de nieuwe barcode hun stoel eenmalig af te staan via www.fcgroningenkaartenmarkt.nl. De opbrengst van doorverkochte plekken komt ten goede aan Doe Een Wens.”
Klankbord
“Gisteravond (maandag – red.) vond de derde bijeenkomst van de klankbordgroep plaats in Euroborg. Diverse onderwerpen kwamen daar aan bod. Binnenkort zullen de notulen van deze bijeenkomst op de website worden geplaatst.”
“Vanmiddag (dinsdag – red.) is in Euroborg een twintigkoppige delegatie aanwezig uit Zuid-Korea. Het betreft een overheidsdelegatie. Zij zijn in Euroborg uitgenodigd in het kader van Energy Valley en de verduurzaming van het FC Groningen-stadion. Ondergetekende zal ze welkom heten waarna commercieel manager Robbert Klaver een rondleiding zal geven. Uiteraard zal ook onze Zuid-Koreaanse spits Suk Hyun-Jun het gezelschap van landgenoten ontmoeten.”
“Vanaf aanstaande maandag zal in de Fanshop in Euroborg het boek ’40 jaar FC Groningen’ te koop zijn. Dit boek dat in meer dan 600 pagina’s de historie van de club en haar voorganger GVAV belicht, zal voor 69 euro in de verkoop gaan. Het boek is door een team van redacteuren onder regie van Matty Verkamman van De Buitenspelers geproduceerd. Eerder werden onder meer naslagwerken over FC Utrecht, Feyenoord en het Nederlands Elftal gemaakt.”
Voetbalkamp
“Aanstaande maandag begint de tweede editie van het FC Groningen Voetbalkamp, dat op de velden van vv GOMOS in Norg wordt verzorgd door het Organisatiebureau FC Groningen. Na de succesvolle editie van afgelopen zomer nemen de komende twee weken weer tientallen kinderen deel aan het evenement. Aanmelden voor de tweede week (1 tot 5 augustus) kan nog steeds via www.fcgroningen.nl/voetbalkamp.”
“Dan is er nog een tweetal nieuwtjes van onze FC Groningen Junior Club, die op de Open Dag weer een tweehonderdtal nieuwe leden mocht begroeten. Een dezer dagen valt bij alle leden namelijk weer de nieuwe Coooool! op de deurmat. Daarnaast kunnen de leden via een prijsvraag op www.fcgroningenjuniorclub.nl kaarten winnen voor de wedstrijd van aanstaande zondag. Leden tussen de 12 en 16 jaar kunnen tot en met woensdag kans maken op deelname aan de line-up voor deze wedstrijd.”
Twitter
“Tot slot nog een aankondiging van mijn allereerste ‘tweet’ ooit. Vanavond kunnen onder anderen mijn volgers mijn allereerste bericht op Twitter lezen. Via www.twitter.com/jdnijland zal ik iedereen op de hoogte houden van de belangrijkste nieuwsfeiten rond FC Groningen en mijn eigen agenda.”
“Hiermee hopen we alle trouwe volgers van de club nog sneller op de hoogte te brengen van de ontwikkelingen rond de club. Overigens zal ik niet reageren op berichten die mij via Twitter worden gestuurd. Via deze website en per e-mail, telefonisch of per post zijn er voldoende andere manieren onze organisatie direct te bereiken voor vragen of opmerkingen.”
“Tot vanavond en/of volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

5 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard