Seizoenkaart-update: ruim 7.400 supporters zeker van hun plaats in Euroborg

31 mei 2022

Huidige seizoenkaarthouders hebben nog tot woensdag 15 juni om hun seizoenkaart te verlengen. Tot die datum blijven de tribuneplaatsen van de supporters met een seizoenkaart voor het afgelopen seizoen gereserveerd. Momenteel staat te teller verlengde en verkochte seizoenkaarten op meer dan 7.400, dit getal is inclusief vijfjaarkaarthouders. Ongeplaceerde plekken op de Tonny van Leeuwen Tribune zijn momenteel niet meer te koop.

20220515GRONINGENCAMBUUR123

Vooral op de Tonny van Leeuwen Tribune heerst schaarste. Huidige seizoenkaarthouders die de kaart niet uiterlijk woensdag 15 juni verlengen, nemen het risico komend seizoen niet bij het fanatieke deel van de aanhang te kunnen staan. Momenteel zijn de ongeplaceerde plekken op het onderste deel van de tribune niet meer te koop, op de bovenste ring en in vak A beneden in de hoek zijn in totaal nog slechts 244 plekken beschikbaar. Als je een reservering hebt, verzilver deze dan op tijd.
 
FC Groningen kan het komende seizoen al rekenen op de support van 7.414 supporters die hun seizoenkaart verlengen, kochten of in het bezit zijn van een vijfjaarkaart. Op de laatste dag van mei vorig jaar stond het aantal bijna tweeduizend seizoenkaarthouders lager op 5.428.
 
Tot en met woensdag 15 juni worden de prijzen niet verhoogd. Hoewel alles in de wereld duurder wordt, kan FC Groningen de support van dit seizoen onmogelijk beantwoorden met een prijsverhoging. Wil je komend seizoen FC Groningen wederom aanmoedigen vanaf de tribune, zorg dan dat je de seizoenkaart uiterlijk woensdag 15 juni hebt verlengd.
Verleng hier je seizoenkaart!

JW202210239185

Laatste nieuws