string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Seizoenkaart- of ClubCardverplichting bij verkoop FC Groningen-Feyenoord.

Donderdag 23 april 2015 om 14:48

Vanmiddag, zondag 26 april, speelt FC Groningen in Euroborg vanaf 14.30 uur de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. Deze wedstrijd zal in het teken staan van Kids United. De kassa en het stadion openen om 13.00 uur. Bij aanschaf van losse tickets geldt deze wedstrijd een (Seizoen)ClubCard-verplichting. Per seizoenkaart of ClubCard kan maximaal één ticket worden aangeschaft voor de wedstrijd FC Groningen-Feyenoord.

Voorafgaand aan het duel is er een collecte voor Kids United. Daarnaast verzorgen ze de invulling van de line-up en Shoot-Out bij deze competitiewedstrijd.
Kids United is een voetbalvereniging voor kinderen met een beperking, die niet terecht kunnen bij een reguliere voetbalvereniging. In 2011 is Kids United door FC Groningen geadopteerd als het officiële G-team van de club. Eénmaal per seizoen mag Kids United een aantal van hun leden uitnodigen om deel te nemen aan de line-up-activiteit en de Shoot-Out-activiteit. Zondag is het zover als FC Groningen in Euroborg aan de aftrap verschijnt tegen Feyenoord.
Kaartverkoop: één op één
Vanwege incidenten rond de vorige editie van Groningen-Feyenoord, zijn er door de FC enkele maatregelen getroffen. Zo worden er geen groepsarrangementen voor deze competitiewedstrijd verkocht. Daarnaast verloopt de kaartverkoop voor FC Groningen – Feyenoord strenger dan gebruikelijk is bij thuiswedstrijden van de FC.
Er geldt in de voorverkoop een restrictie van één kaart per (Seizoen)ClubCard van FC Groningen. Komende zondag zullen de kassa’s van Euroborg om 13.00 uur open gaan en geldt ook daar dat er één ticket kan worden gekocht per (Seizoen)ClubCard van FC Groningen.
De Eredivisiewedstrijd FC Groningen – Feyenoord begint zondagmiddag om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler.

Gerelateerd nieuws.

19 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard