string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Seizoenkaart betalen via iDeal vanaf woensdag onmogelijk.

Dinsdag 24 mei 2011 om 20:16

Supporters met een seizoenkaart hebben tot vanavond om 23.59 uur de kans gehad deze via www.fcgroningenseizoenkaart.nl te betalen via iDeal. Daarna is betaling per bank mogelijk. Indien een incasso is afgegeven, zal deze omstreeks aanstaande maandag plaatsvinden.

Er zijn circa vijfhonderd seizoenkaarten beschikbaar voor de verkoop aan personen op de reservelijst. De eerste 500 personen op de reservelijst hebben een uitnodiging ontvangen voor de verkoop van de vrijgekomen plaatsen, die op maandag 30 mei zal starten. Meer informatie over de reservelijst is te vinden op onder de optie ‘Kaartverkoop’.

Nog niet betaald?
Indien een incasso is afgegeven dan wordt het verschuldigde bedrag omstreeks vrijdag 27 mei afgeschreven van het opgegeven rekeningnummer.
Indien geen incasso is afgegeven, verzoeken FC Groningen het verschuldigde bedrag per direct over te maken op rekeningnummer: 29.00.00.041 t.n.v. FC Groningen. Vermeld bij de betaling altijd het relatienummer (03……) en de tribuneplaats (vak-rij-stoel) van de betreffende seizoenkaarten.
Vragen?
Voor het doorgeven van wijzigingen in de gegevens, eventuele vragen of onduidelijkheden kan een e-mail worden gestuurd naar supporterszaken@fcgroningen.nl.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’