Seizoen Junior Club gaat nog even door!

21 mei 2013

Het voetbalseizoen 2012-2013 is zo goed als afgelopen. FC Groningen heeft na een mooie 7e plek in de competitie het in de play-offs tegen FC Twente helaas net niet kunnen redden.

De spelers en technische staf kunnen nu gaan genieten van hun zomervakantie. Maar het seizoen van de Junior Club gaat nog even door! Er staan namelijk nog een aantal hartstikke leuke activiteiten op het programma.             31 mei:           GWB Filmavond ‘The Hangover 3’             12 juni:           Baby Fotodag

            23 juni:           Eerste training seizoen 2013-2014             7 juli:              Open Dag
Dus al is het voetbalseizoen afgelopen, blijf de site van de Junior Club in de gaten houden! Hier kan je je namelijk inschrijven voor de activiteiten en blijf je op de hoogte van alles wat er nog komen gaat. Ook kan je tot juli je verjaardagsfeestje blijven vieren bij FC Groningen. Dus ben jij binnenkort jarig en lijkt het jou leuk om met je vriendjes en vriendinnetjes een rondleiding te krijgen in stadion Euroborg en een hapje te eten in restaurant ‘De Groene Kathedraal’?, ga dan nu naar http://www.fcgroningen.nl/home/junior-club/feestje/.

Laatste nieuws