string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Seizoen FC Groningen TV weer van start.

Donderdag 25 juli 2019 om 09:26

FC Groningen TV opent vanavond het nieuwe seizoen op FOX Sports met een terugblik op de voorbereiding van FC Groningen op het seizoen 2019/2020. In de uitzending is er ook een nadere kennismaking met Wouter Gudde, de nieuwe algemeen directeur van FC Groningen.

In ‘FC Groningen TV; Terugblik voorbereiding' is een overzicht te zien van de oefenwedstrijden die FC Groningen de afgelopen weken speelde in aanloop naar het nieuwe Eredivisie-seizoen. Onder anderen de nieuwelingen Azor Matusiwa, Charlison Benschop en Bart van Hintum komen aan het woord over de voorbereiding met hun nieuwe ploeg.

Wouter Gudde
Daarnaast is er een nadere kennismaking met Wouter Gudde, de nieuwe algemeen directeur van FC Groningen. FCG TV maakt met Gudde een tocht door de grachten van Groningen en laat hem ondertussen vertellen over de eerste maanden in Groningen, hoe het is om Hans Nijland op te volgen, zijn verleden bij Excelsior en de toekomst met FC Groningen.

Gudde op boot dinercafe Diep (1)

Uitzendingen
'FC Groningen TV: Terugblik voorbereiding' wordt vanavond om 20.00 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 23.30 uur herhaald op kanaal 3. Vrijdag is de terugblik om 15.30 uur te zien op kanaal 1 en om 12,00 uur, 15.00 uur en 18.00 uur op kanaal 3. Bekijk voor de exacte uitzendtijden de TV-gids van FOX Sports.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’