string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

‘Scoren’, Van Dijk, Van Nieff, Kwakman en Groby in FCG TV.

Vrijdag 15 februari 2013 om 14:17

FC Groningen TV is vanavond aanwezig bij een speciale instuif in het kader van het project Scoren voor Gezondheid. Daarnaast volgde FCG TV afgelopen maandag Jong FC Groningen speler Yoëll Van Nieff tegen Jong Ajax, wordt er vooruit gekeken naar het duel van zondag tegen Vitesse en is de eerste aflevering van ‘De avonturen van Groby’ te zien.

Deze week is de laatste week van het project Scoren voor gezondheid in de wijk Lewenborg in Groningen. In samenwerking met onder meer BSlim en CJG (Centrum voor Jeugd en Gezin) organiseert FC Groningen in de Maatschappij een pilot om kinderen op de basisschool te stimuleren meer te bewegen en gezond te eten. Ter afsluiting van de pilot in Lewenborg werd woensdag in Sporthal Lewenborg een speciale instuif georganiseerd voor kinderen en hun ouders.
Afgelopen maandag won Yoëll van Nieff met Jong FC Groningen met 3-2 van Jong Ajax. FCG TV volgde Van Nieff tijdens het duel tegen Ajax waarin Van Nieff als één van de middenvelders fungeerde. Een positie waar hij dit seizoen nog niet vaak heeft gespeeld omdat Van Nieff bij de Beloften vooral wordt ingezet als linksback.
Zondag gaat FC Groningen in het Gelredome op bezoek bij Vitesse. Samen met aanvoerder Kees Kwakman en Virgil van Dijk blikt FCG TV alvast vooruit. FC Groningen zal vermoedelijk compact gaan voetballen en proberen het gevaar Wilfried Bony te neutraliseren.
Vanavond begint FCG TV met een nieuwe serie: De avonturen van Groby. De mascotte van FC Groningen beleeft dagelijks veel avonturen die niet altijd even goed aflopen. Zo helpt Groby vanavond de materiaalmannen bij het wassen van de wedstrijdkleding. Hoe dat gaat, zie je vanavond in FC Groningen TV.
Let op: FC Groningen TV wordt vanavond om 17.55 uur uitgezonden op Eredivisie Live 2. Daarna is FCG TV om 22.55 uur te zien op EL 2. Zaterdag is de herhaling om 08.40 uur en 10.45 uur op EL1 en zondag om 10.40 op EL 1, voorafgaande aan Vitesse – FC Groningen.
FC Groningen TV is zaterdag ook te zien op OOG TV. De uitzending op de lokale omroep van Groningen begint om 15.30 uur, waarna het tot 09.00 uur in de ochtend wordt herhaald.
FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvBlijf op de hoogte van FC Groningen TV via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’