string(9) "claudebot"

Score6: doe 6 voorspellingen en win!

Dinsdag 12 oktober 2021 om 16:30

FC Groningen lanceert in samenwerking met partner TOTO een gloednieuw spel genaamd Score6. Ben jij een echte kenner? Voorspel het antwoord op zes vragen over de aankomende wedstrijd en maak kans op een goedgevulde prijzenpot. 

MicrosoftTeams-image (80)

De deelname aan Score6 is geheel gratis. Iedere week worden de deelnemers gevraagd om zes voorspellingen omtrent de aankomende wedstrijd in te vullen. Maak jij de goede keuzes? Dan is de kans op winnen groot. Hoe vaak gaat de FC scoren? Wordt er na rust een doelpunt gemaakt door de Trots van het Noorden? Met het goed voorspellen van dit soort vragen kunnen FC-supporters kans maken op een prijzenpot van €1.000,- per wedstrijd.

Vanaf aankomende wedstrijd – zondag 17 oktober op bezoek bij Sparta Rotterdam – krijgen FC-supporters de mogelijkheid hun voorspelling te doen over een aantal gebeurtenissen in de wedstrijd. Als een supporter álle 6 de vragen goed heeft voorspeld, deelt deze echte kenner mee in de jackpot van maar liefst € 1.000,-.
 
Wanneer niemand van de deelnemers alle 6 de voorspellingen goed heeft, wordt de prijzenpot gehalveerd en € 500,- verdeeld onder de deelnemers die de meeste van de 6 voorspellingen juist hebben ingevuld. Na elk speelweekend, kunnen supporters vanaf de maandag erna alweer 6 nieuwe voorspellingen doen. En dat tot het einde van het seizoen!
 
Met de voorspellingsgame voegt FC Groningen een extra en uniek element toe aan de wedstrijdbeleving onder supporters. Neem een kijkje bij Score6 en geef jouw voorspellingen door. Klik hier om je Score6 voorspellingen voor de wedstrijd tegen Sparta in te vullen. Om mee te kunnen spelen, moet je ingelogd zijn op je FC Groningen account.
 
De ontwikkeling van de Score6 game is in opdracht van FC Groningen en TOTO, ontwikkeld door het Engelse Low6 en begeleid door het Nederlandse Digital Beats. Het prijzengeld wordt beschikbaar gesteld door partner TOTO. Deelnemers aan het spel dienen 18 jaar of ouder te zijn. 

Klik hier om mee te spelen. Speel bewust! 18+

MicrosoftTeams-image (81)

Gerelateerd nieuws.

20 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

23 uur geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus