Scoor online! 30% korting op alle wedstrijdkleding

26 maart 2020 / vandaag

Laat ook in deze periode zonder voetbal zien dat jij supporter bent van FC Groningen. De Trots van het Noorden heeft voor alle thuisblijvers een prachtige korting op de gehele collectie wedstrijdkleding. Voor zowel thuis- als uittenues geldt een korting van liefst 30%. Neem snel een kijkje in de webshop en scoor jouw officiële FC Groningen wedstrijdkleding. 

Ga naar de FC Groningen webshop 

De FanCorner is vanwege de coronamaatregelen gesloten, maar online zijn de FC-artikelen gewoon te bestellen! Ideaal in tijden waarin wordt geadviseerd het huis niet uit te gaan. Scoor jij nu officiële wedstrijdkleding van FC Groningen? Voor de speciale kortingsactie van 30% geldt op=op. Twijfel dus niet langer en check of jouw maat nog verkrijgbaar is bij FC Groningen Merchandise.
 
Betalen kan via iDeal, Afterpay of creditcard. Bij besteding van meer dan €50,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Zodra je bestelling binnen is, gaan we direct aan de slag. Levering is doorgaans binnen een aantal werkdagen, maar kan door de huidige omstandigheden enkele dagen langer duren dan u van ons gewend bent. 
 

Delen-heel
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws