Scoor het derde tenue met een FC Groningen Mystery Box

14 december 2021

Bestel nu de Mystery Box met het derde tenue van de Trots van het Noorden. De Groningse rapper Kraantje Pappie ontving afgelopen week het allereerste exemplaar van het tenue. De Mystery Box is enkel tot morgenmiddag 12.00 uur (woensdag 15 december) exclusief in de webshop van FC Groningen. 

Supporters kunnen van dinsdag 14 december 12.00 uur tot woensdag 15 december 12.00 uur de Mystery Box aanschaffen via de webshop van FC Groningen. De club lanceert drie boxen voor volwassenen en drie boxen voor kinderen. Mystery Box 1 bevat het volledige derde tenue, Mystery Box 2 het shirt en de broek en Mystery Box 3 met het shirt.
 
FC-supporters kunnen net als Kraantje Pappie het tenue eerder scoren dan dat de spelers het hebben gezien. De oplage van het tenue en daarmee de boxen is beperkt. Ga dus komende dinsdag 14 december vanaf 12.00 uur naar de webshop en scoor het derde tenue via de exclusieve Mystery Box van FC Groningen. Deze actie duurt exact 24 uur en de Mystery Box is enkel via de webshop te bestellen.

mysterybox1

Laatste nieuws