string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Scoor een gesigneerde bal van FC Groningen.

Dinsdag 27 oktober 2009 om 17:32

FC Groningen-fans hebben de komende maanden de unieke kans om een gesigneerde voetbal van hun favoriete club te bemachtigen op www.scooreenbal.nl. De gehele opbrengst van deze online veiling gaat naar het goede doel SOS-Kinderdorpen.

In de maanden oktober, november en december 2009 kun je als voetballiefhebber bieden op een voetbal met handtekeningen van de sterspelers van jouw club. De afgelopen maanden heeft SOS-Kinderdorpen alle eredivisieclubs gevraagd om een gesigneerde bal. De spelers hebben enthousiast hieraan meegewerkt en hun handtekening gezet. Via een online veiling op de website www.scooreenbal.nl kun je tot en met 20 december 2009 bieden. Degene die het hoogste bod uitbrengt, krijgt de voetbal met de handtekeningen van alle spelers van FC Groningen. Het is dus geen loterij, maar een veiling, waarbij je zelf in de hand hebt of de bal van jou wordt.

Goed doel
De actie ‘Scoor een bal’ is georganiseerd door SOS-Kinderdorpen, een ontwikkelingsorganisatie die wereldwijd zorgt voor de opvang van weeskinderen. Dit wordt gedaan op een unieke manier, door ze weer in een gezinssituatie op te laten groeien met een eigen moeder en broertjes en zusjes. De opbrengst van de online veiling komt geheel ten goede aan voeding, kleding, medische zorg, schoolgeld en alle verdere kosten die een SOS-gezin maakt. Om geld in te zamelen organiseert SOS-Kinderdorpen jaarlijks verschillende acties. Ook zijn er ambassadeurs actief die SOS-Kinderdorpen bekendheid geven, zoals Ruud van Nistelrooy en Hans van Breukelen.

Uniek cadeau
Ben je zelf geen voetbalfanaat, maar is je zoon, dochter, vader of vriendin wel een echte FC Groningen-fan, dan kun je via de actie ‘Scoor een bal’ een uniek kerstcadeau bemachtigen. Met een gesigneerde voetbal maak je niet alleen een familielid of vriend blij, maar help je meteen de weeskinderen van SOS-kinderdorpen.

Gerelateerd nieuws.

21 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard