Schreck, kwartet debutanten en Suslov in FCG TV

23 augustus 2019 / vandaag

FC Groningen TV heeft vanavond op FOX Sports een reportage over de eerste minuten van aanwinsten Ahmed El Messaoudi, Nicklas Strunck en Joel Asoro in het shirt van FC Groningen. Daarnaast is er een kennismaking met Tomas Suslov, die donderdag een contract tot 2022 tekende.

Afgelopen maandag speelde FC Groningen voor de reservecompetitie tegen Vitesse. FCG TV heeft een samenvatting van dat duel en volgt daarbij vooral ook de drie recente nieuwelingen El Messaoudi, Strunck en Asoro die tegen Vitesse hun eerste minuten maakten in het shirt van FC Groningen. 

Donderdag verlengde de Slowaakse jeugdinternational Tomas Suslov zijn contract met FC Groningen tot 2022. FCG TV spreekt met Suslov die goed bevriend is met Ludovit Reis, de middenvelder die deze zomer de overstap maakte naar Barcelona. Daarnaast vertelt hoofd opleiding Peter Jeltema waarom FC Groningen het contract met de 17-jarige Suslov heeft verlengd.

Bart van Hintum maakte afgelopen zondag tegen AZ zijn debuut voor FC Groningen en deed dat meteen als aanvoerder. FCG TV kijkt met Van Hintum terug op zijn debuut en laat ook Sam Schreck aan het woord die tegen AZ zijn basisdebuut maakte en dat zeer verdienstelijk deed.

FC Groningen TV wordt vanavond om 17.25 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 0.30 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV om 17.00 uur te zien op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws