string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Schet afwezig, inzetbaarheid Burnet vraagteken.

Vrijdag 30 november 2012 om 13:27

Komende zondag kan trainer Robert Maaskant nog niet beschikken over Mitchell Schet. De vleugelaanvaller viel afgelopen weekend in Waalwijk uit met een kuitblessure.

De inzetbaarheid van Lorenzo Burnet vormt nog een vraagteken. Hij trainde vrijdagochtend niet volledig mee en kampt met een enkelkwetsuur. De logische vervangers voor Schet en Burnet zijn respectievelijk Leandro Bacuna en Emil Johansson. Maaskant over laatstgenoemde: “Johansson heeft afgelopen dinsdag in de Beloften een prima indruk gemaakt. Dat geldt overigens ook voor Oluwafemi Ajilore, die al een week of twee à drie in een uitstekende vorm verkeert. Wij overwegen of hij binnenkort in aanmerking komt voor een basisplaats.”
Jonas Ivens en Tom Hiariej hebben afgelopen week tweemaal getraind met de groep en zijn nog niet wedstrijdfit na hun blessures. Naast Schet is in ieder geval ook Género Zeefuik nog niet inzetbaar. Zeefuik ging afgelopen week nog door zijn enkel. “We zijn zeer tevreden over het initiatief dat Zeefuik heeft genomen. Wij hebben hem vanuit de club diverse opties aangeboden van diëten, andere manieren en dat in combinatie met sporten. Género heeft zelf met iedereen gesproken en uiteindelijk in overleg met de staf een keuze gemaakt voor zijn programma om weer in topconditie te komen. Voor mij is dat geen verrassing, want ook hij wil graag zo snel mogelijk weer spelen,” weet Maaskant.
Over Heracles Almelo: “Het is weer een ploeg die ongeveer op gelijke hoogte staat met ons. Ze hebben een spectaculaire manier van spelen met aanvallende intentie. Ze scoren veel goals, maar de speelwijze kost ook nog wel eens doelpunten. Daar zullen wij op in moeten spelen. We moeten het ook zondag weer hebben van onze teamspirit en hard werken.”
“Van Heracles verwacht ik dat zij in de bekende samenstelling zullen spelen. Men zegt dat ze drie verdedigers opstellen, maar Vejinovic is eigenlijk de vierde man die veel doorschuift naar het middenveld. Op dat middenveld hebben ze veel voetballend vermogen. En voorin hebben ze naast Armenteros twee vleugelspelers die veel naar binnen komen. Afgelopen week zijn ze tegen de ‘muur’ van Willem II aangelopen en daar uiteindelijk toch onder bezweken doordat de druk hoog genoeg werd.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’